2011. december 25., vasárnap




Click Here to Learn How to Save Up to 90% off Retail                                     

Napi pár perc munkával a havi fix eléréséhez!
Dolgozzon velünk!

ZeekRewards

A biztos passzív jövedelem!


Zeekler.com egy aukciós portál, mely idén február legvégén elindította a partnerprogramját, mely a cég reklámkampány-bővítését hivatott képviselni. A Te havi tagdíjadból és vásárolt BID-jeidből a cég terméket vásárol nagykeráron és felteszi az aukciós honlapjára eladásra.
Ezt a honlapot reklámozod te is.

                                                 Zeekler Cég bemutatója magyar
A Zeekler tulajdonosa:
Free Store Club
500 East Center Street
Lexington, NC
27292 USA
FAX: 336 243-1094
Free Store Club is owned by Rex Venture Group LLC, a subsidiary of Lighthouse America, a US (NC) company. The company was established on June 24, 1997 and adopted the d/b/a Lighthouse America later that year.

Azt tudnod kell, hogy egy-egy termékre többen licitálnak, de csak a legtöbbet adó viheti el a terméket, a többi licitáló a bidjeit "bebukja" és az a cégnél marad, tehát egy-egy terméken minél több licitáló esetén egyre több profit keletkezik.

Például egy 500$ értékű laptopot a cég indulási árként feltesz 100$-értaz oldalra, erre több százan, vagy akár több ezren is licitálnak és az viszi el aki az utolsó BID-et rárakja, minden egyes licitnél 1 $-ral nő az ár, lehet, hogy egy ember akár több Bid-et is rátesz a termékre. Így ha a laptop elkel mondjuk 400$-ért, akkor a nem nyertes licitálók bukják a Bidjeik értékét és ebből van a cég nyeresége.
És itt nem egy termékre, hanem többre lehet licitálni naponta.
Ez egy nagyon nyereséges üzletág!
Az ebből keletkező profit 50% osztja szét a cég naponta aZeekrewards tagok között. Az ugye nyilvánvaló, hogy minél több felhasználó és licitáló van az adott portálon annál több nyereség keletkezik.Tulajdonképpen Te az aukciós oldal reklámozásban, licitálók szerzésében működsz közre és ezt jutalmazza a cég.
 
Tehát itt nem a tagdíjadat és a betett pénzedet osztják vissza a "felettedlevők" között, hanem terméket vásárolnak belőle és nem kis haszonnal eladják. A haszon a licitálók számától függ, akik tagszámának növekedéséhez járulsz Te hozzá reklámtevékenységeddel. 

                                                                            ZEERLER ami nyereséget termel

ZeekRewards az internetes online áruházhálózat a  Zeekler.com
egyik ágazata, mely lehetőséget ad nekünk részesedni a cég profitjából, így lehetőség nyílik egy növekvő, könnyen elérhető és nem utolsósorban BIZTOS passzív jövedelem elérésére.  Ezt bárki elérheti, aki rendelkezik internetkapcsolattal és napi 3 perc  szabadidővel.
Mindez eléréséhez mindössze naponta fel kell adnod saját aukciós weblapod (melyet regisztrációkor kapsz) hirdetését a legnagyobb amerikai ingyenes online apróhirdető oldalon, ezt visszajelezni a cég felé és már meg is kapod a napi részesedést. (ez kb 2-3 perc naponta)
 
Háromféle tagság létezik, melynek havidíja:
1. Silver:        havi            10$ / hó
2. Gold:          havi            50$ / hó
3. Diamond:  havi            99$ / hó
A programba ingyenes tagként is regisztrálhatsz, de nyereség-visszaosztásra és a partnerprogram ajánlói bevételeire csak upgradelt tagként tehetsz szert
A napi részesedés változó, 0,1-7% között változik naponta. Elmondható, hogy az átlagos napi 1,5% reálisan elérhető (eddigi tapasztalataim alapján, ez az arány magasabb).
A rendszer havidíjas, de elég a 10$-os havidíjat választani, ha esetleg komolyabb üzletet szeretnél építeni később válthatsz magasabb csomagra.  A partnercsomag kiválasztása után kapsz három weboldalt,egyik az üzleti weboldalad, mellyel a partnerprogramot hirdeted, a másik kettő a saját aukciós oldalad.
A licitoldalakon és a programban a BID az elszámoló egység, melyből havidíjas tagként minimum 10 darabot neked is vásárolnod kell.  1 BID= 1$ Havidíj és BID vásárlás bankkátyán és AlertPay-en keresztül lehetséges.
A havidíj után nem jár BID,hanem a csomagnak megfelelő bónusz pontot kapod.
  A cég minden megvásárolt BID-re 125% fizet vissza.  De van visszaforgatási lehetőség is, így BID-jeid nem „járnak” le, és ez adja az alapját a valódi hosszútávú passzív jövedelem elérésének. A visszaforgatási rátát 100%-on hagyva folyamatosan növelheted a tőkealapod, de 90/10, vagy 80/20-ra állítva folyamatos pénzkivételi lehetőség is biztosított.
Továbbá Silver regisztrációkor 110 bónuszpontot jóváírnak neked, mely után szintén jár napi részesedés és 60nap elérésekor hozzáírják a BID számládhoz, így kb. a „tőkealapod” 120-130 BID-del nő!
Hogy ezt hogy kell kiszámíttani segítek benne.
Érdemes játszani a számokkal is
pl. 2500 BID tőkealapnál 80/20-as  visszaforgatási aránynál már 5 $-tkeresel naponta és ez folyamatosan nő!
Én 485-öt vettem kezdésnek, és ennek megfelelően a cég
egész értékesítéséből kapok osztalékot, amit visszaforgatok,
(ez állítható, én még 100% -os visszaforgatáson vagyok, tehát egyelőre semmit nem veszek ki) a
  cél a 
25.000 bid, ezután célszerű 80/20-ra állítani a visszaforgatást
Példa:
25.000 bid esetén átlag napi 1,5% = 375 dollár 
nyereség, ebből 80%visszaforgat (ez tartja életben) és 20% kivesz, az napi 75 dollár  tehát havi 2250 dollár a bevétel.   
És, hogy elérd a számodra megfelelő passzív jövedelmet mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz itt:

kiválasztod a számodra megfelelő havidíjas csomagot
Silver ( 10$-os ) bőven elég )
          vásárolsz minimum 10 BID-et ( 1BID= 1$ )
          de ennél többet is vehetsz
          ( minél több van annál nagyobb a napi hozam )
          naponta feladsz egy hirdetést ( mindössze 3 perc )
Ha nagy hálózatot szeretnél építeni akkor viszont érdemes Diamond csomaggal indulni,mert itt a maximális keresetre vagy jogosult!
Ami nagyon fontos,hogy valós világhírű prosperáló cég áll mögötte!

Online segítség, ha elakadna, web konfi a fejlődésért,


skype: szlavikmargit

Munkatársak: ide is regizhetsz :)


http://betty54.zeekrewards.com/




E-mail:


A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu





Visit this site.



Rede Funcional

1 megjegyzés: